Det er en dejlig oplevelse at afprøve og lave sunde og velsmagende madretter.
Jeg eksperimenterer tit i køkkenet og realiserer mange nye ideer.
Vores smagsløg og hjerne er skabt til at nyde sødt, fedt og salt. Usund mad kan medvirke til overvægt og sygdomme. Det er derfor en udfordring for mig at lave madretter, der er sunde, smagfulde og samtidig giver en smuk og god oplevelse.
Her er nogle eksempler på mine opskrifter:
Klik på billederne for at se opskrifterne:
Calcium uden mælk er en ny kogebog for alle. Bogen viser, hvordan vi kan tilrettelægge en sund og lækker plantebaseret kost, der indeholder nok calcium fra planter.
Opskrifterne i bogen er nemme at lave.
Bogen er hardcover med farverbilleder trykt på 170 gram papir. 128 sider. Bogen kan købes hos alle boghandlere og på helseonline.dk fra august 2019.
Kort uddrag fra kogebogen Calcium uden mælk her.