Jeg er uddannet web-integrator, fotograf og kok i kinesisk madlavning. Jeg er i øjeblikket på GF2 Culinary, Nordic Food College. Jeg afslutter grundforløb 2 i juni 2022.

Siden 2008 har jeg også arbejdet med at undersøge fødevaredata fra hele verden i forbindelse med revidering og opdatering af de omfattende tabeller på kalorietabel.dk. Og i 2018 har jeg samlet fødevaretabellerne i bogen Slankeværdi – nøglen til vægttab.

Jeg har stor interesse for og erfaring med sund madlavning.

Jeg har udgivet en kogebog: Calcium uden mælk – Plantebaserede opskrifter med nemme løsninger, tips og tricks. Bogen kan bruges af dem, der ikke kan tåle mælk eller som ikke ønsker at drikke mælk. Bogen kan købes hos boghandlere og på helseonline.dk . Kort information om bogen kan ses på siden dengbuhl.dk/opskrifter, hvor du også kan se eksempler på mine opskrifter.

Jeg er medforfatter til flere andre bøger. Se mere på siden om mine bøger.

Jeg nyder mit arbejde og tager mig af alle små detaljer.

Du kan se flere af mine opskrifter på denne side