300 g frosne edamamebønner
20 g frisk stærk rød chili
30 g soltørret tomat
3 g finthakket ingefær
5 g hvidløg
1 spsk rapsolie
salt
- Skær chili i ringe, fjern frø.
- Pil hvidløg og skær den i tynde skiver.
- Skær tørret tomat i tynde strimler.
- Kom chili, ingefær, hvidløg og tomat i varm olie i en sauterpande eller en wok. Svits dem i ca. et halvt minut.
- Kom sojabønner i. Smag til med salt.
- Sauter retten et par minutter, tilsæt en lille smule vand, og lad den simre under låg ved svag varme i ca. 5 minutter med lidt omrøring undervejs.
Calcium uden mælk er en ny kogebog for alle. Bogen viser, hvordan vi kan tilrettelægge en sund og lækker plantebaseret kost, der indeholder nok calcium fra planter.
Opskrifterne i bogen er nemme at lave.
Bogen er hardcover med farverbilleder trykt på 170 gram papir. 128 sider. Bogen kan købes hos alle boghandlere og på helseonline.dk fra august 2019.